چهل حدیث شریف در فضیلت کربلا
حدیث اول: حریم پاک
عن النبی (صلی الله علیه و آله) قال: ... و هی أطهر بقاع الارض وأعظمها حرمة، و إنّها لمن بطحاء الجنّة.
پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) در ضمن حدیث بلندی می فرمایند: کربلا پاکترین بقعه ها روی زمین و از نظر احترام بزرگترین بقعه ها است و الحق که کربلا از بساطهای بهشت است.
بحار الانوار، ج 98، ص 115 و نیز کامل الزیارات، ص 264
حدیث دوم: سرزمین نجات
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله): یقبر ابنی بأرض یقال لها: کربلا، هی البقعة التی کانت فیها قبة الاسلام التی نجا الله علیها المؤمنین الذین آمنوا مع نوح فی الطوفان.
پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند: پسرم حسین در سرزمینی به خاک سپرده می شود که به آن کربلا گویند، زمین ممتازی که همواره گنبد اسلام بوده است، چنانکه خدا یاران مؤمن حضرت نوح را در همانجا از طوفان نجات داد .
کامل الزیارات، ص،269، باب 88، ح 8
ادامه مطلب ...
چهل حدیث غدیر
ادامه مطلب ...
منادی صلوات چهل حدیث در فضیلت صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ
مقدمه إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَی النَّبِیِّ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِیمًا.[1] خدا و فرشتگانش بر پیامبر صلوات مىفرستند. اى کسانى که ایمان آوردهاید، بر او صلوات فرستید و سلام کنید سلامى نیکو. *** عَن الصّادقِ علیه السلام فی تفسیرِ هذهِ الآیةِ: الصَّلاةُ مِن اللهِ عَزَّوَجَلَّ رَحمَةٌ، وَ مِن الملائِکَةِ تَزکِیَةٌ، وَ مِِن النّاسِ دُعاءٌ.[2] حضرت صادق علیه السلام درباره معنی صلوات خدا و ملائکه و مؤمنین بر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: صلوات از جانب حقتعالی به معنی نزول رحمت، و از سوی فرشتگان به معنی ستایش و تمجید، و از سوی انسانها به معنی دعا میباشد. ***** روایات متعددی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده است که حضرت دستور دادهاند که صلوات بر من را به همراه صلوات بر خاندانم کامل کنید، و صلواتی که بدون درود بر خاندانم باشد ابتر و ناقص است، بلکه در برخی روایات تارک صلوات بر آل پیامبر صلی الله علیه و آله را دور شده از بهشت و ظالم به حق ایشان شمردهاند، در اینجا به سه نمونه از این روایات اشاره میکنیم: 1: صلوات ناقص و بدون دنباله: قال رسولُ اللهِ صَلَّی اللهُ علیهِ وآله: لاتُصَلُّوا عَلَیَّ صَلاةَ البَتْراءِ، قالُوا: وَ ما الصَّلاةُ البَتراءُ یا رسولَ اللهِ؟ قالَ صَلَّی اللهُ علیهِ و آله: لاتَقُولُوا "اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمَّدٍ" وَ تُمسِکُونَ، بَلْ قُولوا: "صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ".[3] پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: صلوات ناقص و بدون دنباله بر من نفرستید. اصحاب پرسیدند: صلوات ناقص و بدون دنباله چیست؟ پیامبر صلّی الله علیه و اله فرمودند: نگویید" اَلَّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ" و سکوت کنید؛ بلکه بگویید: " الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ". |
سبز کردن تخم مرکبات باعث میشه دانههای خوراکی مثل گندم ، عدس ، ارزن و … و هم چنین منابع آبی با ارزش را روانه سطل زباله و کوچه و خیابان نکنیم.
این تخمها حدود ده روز تا بیست روز طول میکشه تا سبز بشن و سبزی بسیار شفاف و زیبایی دارن, میتونین از تخم میوه نارنج استفاده کنین و آخر فروردین, گیاه سبز شده دو ماهه رو توی گلدون بکارین تا بزرگ بشه و تبدیل به نهال بشه. ادامه مطلب ...